DIESEL S/S ’13

Diesel-Top-bannerDe Spring / Summer collectie van Diesel brengt ons dit jaar terug naar de roots van het Italiaanse merk. Diesel heeft altijd al een jonge, stijlvolle look gehad, die de designs van een grote ontwerper bevatten.

Dit seizoen heeft Diesel naast de stevige Hutsky sneakers, ook de wat dunnere canvas Exposure sneakers. Deze schoenen zijn van lichtgewicht canvas in denim kleuren, zowel met als zonder wash & dirty effect. Zowel hoge als lage versies zijn van deze sneakers te krijgen. Ben je nou niet zo’n fan van de denim print, dan zijn er ook hele frisse, effen kleuren beschikbaar. Je kunt de gehele collectie hier bekijken!Diesel-actie-bannerBinnen het thema The Brave vs The Lovers verloot Front Runner een mannen én een vrouwen parfum van Diesel. In deze actie vragen we jou je stoerste of meest romantische actie te delen met ons. De leukste inzendingen zullen op Facebook worden geplaatst. De 2 allerleukste inzendingen worden beloond met een parfum! Doe hier mee met de actie!