Sperry – S/S 13

sperry-banner

Het steeds populairder wordende merk Sperry is ontstaan in 1935 en van oorsprong een zeilmerk. Paul Sperry ontwierp de eerste schoenen met een patroon onder de schoen waardoor uitglijden op het dek niet meer kon gebeuren. Dit was de Sperry Top-Sider Authentic Original!

BAHAMA-4-COLOR-CANVAS-vrijst

Tegenwoordig worden de schoenen ook vaker casual gebruikt. Dit seizoen komt het merk dan ook weer met een hele collectie vol trendy schoenen. Vrolijke kleuren, verschillende veters en patronen.

In de herencollectie vind je de bootschoen in verschillende kleuren met een vintage effect. Dit geeft de schoen gelijk een door de zon gebleekte look.

In de damescollectie vind je naast de casual schoenen ook trendy dierenprints met een wat dunnere zool. Deze schoenen zijn ideaal voor de elegante vrouw. Houd je wel van een beetje glamour? Dan zijn de Sperry Bahama’s met de glimmende lovertjes op de schoen echt wat voor jou! Zo steel je zeker de show op het water en op het strand!

Check de gehele collectie hier!