ICON BRAND

headerIcon Brand is een merk dat mannen accessoires maakt. In 2008 begon het merk de zoektocht naar creatieve, authentieke en urban accessoires voor mannen. Stoer, functioneel maar ook iets wat een duidelijke individuele look weergeeft.

Het Australische merkt haalt haar inspiratie uit passie voor (rock) muziek, reizen en de rebelse energie van de ‘youth culture’.

productsHet resultaat zijn onder andere deze hippe ‘trick wallets’. De ‘trick wallets’ zijn handig voor pasjes en briefgeld. Uitgevoerd in de meest trendy covers, van leer tot denim stoffen en prints van Nirvana en Bruce Springsteen.

Ook de ‘zip wallets’ ontbreken niet in de collectie van Icon Brand. Uitgevoerd in leer met een pasjesvak binnenin. Zo heb je al je essentials altijd bij je én is het ook nog eens een stijlvolle accessoire.