THE YACHT WEEK

Sperry3Wat is er nu leuker dan een week met je 10 beste vrienden op een jacht op zee dobberen en allerlei feestjes pakken met nog een hele groep andere jongeren? Een week lang zeilen, feesten, zonnen, zwemmen en relaxen. Ongestoord genieten van heerlijk eten, gezelligheid en je vrienden. Deze zomer is er weer de Yacht Week! 8 Weken lang varen er boten door Italië, Kroatië, Griekenland en het Caribische gebied om jouw de vakantie van je leven te geven.tussenbannerHet idee van de week is dat je met je vrienden een jacht boekt en deze tijd gaat zeilen, zwemmen, feesten en vooral relaxen. Onderweg kom je allerlei andere boten tegen met mensen, perfect om nieuwe vrienden te maken! Overdag vaar je van je oude partyspot naar een nieuwe bestemming, ’s avonds eet je op deze plek en ’s nachts kun je de feest van je leven beleven tijdens strand- of clubfeesten.

Klinkt dit jou goed in de oren? Doe dan nu mee met de actie van Sperry bij Front Runner! Koop een paar Sperry schoenen, ga naar de actiepagina en maak kans op een trip naar het Caribische gebied voor jou en je 5 beste vrienden.