CRIMINAL DAMAGE

hoofdbannerHet merk Criminal Damage is in 1991 opgericht. Geïnspireerd door de kleurrijke en excentrieke streets van oost London. Dit gedeelte van London staat bekend om veel kunst exposities en een druk nachtleven. Deze combinatie zorgt voor een edgy kledingstijl waar elke trendzetter wel in gezien wil worden.

productbannerHet Londonse merk staat bekend om haar trendy prints, waarin ze ‘klassieke’ stukken mixen met moderne street style. Wil je zien welke sweaters wij verkopen? Check het hier!

In de laatste jaren is het merk enorm populair geworden. Voornamelijk omdat er veel celebrities gespot worden in de kleding van Criminal Damage. Zo wordt Rihanna regelmatig gezien met een t-shirt of crewneck van het merk, maar ook Beyonce, Pete Wentz, Heather Marks en Dappy van NDubz. Check hier wat paparazzi pics.