REEF S/S 13

­­­

hoofdbannerAangetrokken door de Californische lifestyle, trokken de broers Fernando en Santiago Aguerre zo’n 25 jaar geleden hier naartoe om het surfmerk Reef op te zetten. Hun doel was om duurzame slippers en sandalen te maken, die perfect pasten bij de levensstijl van de surfers. Het slippermerk groeide uit tot de nummer 1 van de wereld.

men_slider_1280x5003_1Dit seizoen komt Reef weer met een hele nieuwe collectie slippers. Voor heren zijn er zowel leren als rubberen slippers. De leren zijn er in het zwart en bruin en hebben een brede band over de voet. Deze banden zijn iedere keer voorzien van een ander patroon. De rubberen slippers zijn veelal voorzien van een comfortabele demping en een flessenopener onder de zool. Dit is ideaal voor de zomerse dagen op het strand waar iets lekkers te drinken niet mag ontbreken!

Voor dames zijn er leren slippers met geborduurde vrolijke banden over de voet. De rubberen slippers hebben een animal print met wat glimmende laagje erover heen. Deze bandje zijn wat dunner en subtieler. Ze staan super onder je gebruinde benen deze zomer!

Check alle slippers hier!