NEW BALANCE M1300

New-Balance-Logo-2Het in 1906 opgerichte sneakermerk New Balance komt met een nieuw paar M1300. Deze excentrieke sneakers zijn speciaal ontworpen voor echte fans die op zoek zijn naar high quality sneakers voor elke gelegenheid.

M1300Deze klassiekers zijn er in twee verschillende colorways. De zonnige, maar gewaagde oranje met koperkleurige colorway van de New Balance M1300CP zijn uniek in hun soort en perfect voor deze zomer. De sneakers hebben een suède met mesh gecombineerde upper en zolen met uitstekende demping.

De koolkleurige suède New Balance M1300ER bevatten grijs mesh en hebben navy en rode accenten. Deze sneakers zijn wat neutraler en te gebruiken voor elke gelegenheid. De zolen bevatten een Encap tussenstuk waardoor ze extra comfortabel lopen.

Check deze nieuwste modellen hier!