NEW BALANCE M577

M577In 1906 werd New Balance opgericht door de familie Riley in Boston, Amerika. In het begin werden er schoenen ontworpen voor de hardloop-, basketbal-, tennis- en boxsport. Tegenwoordig zijn de sneakers vooral te vinden op straat.

De nieuwste New Balance M577 is een echte klassieker. Na de release van het model in 1989 is er nu een vernieuwde versie in twee excentrieke colorways. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn deze sneakers gemaakt in de authentieke fabriek Flimby in Engeland. De New Balance M577GBN is een grijze sneaker met rode en navy accenten.Daarnaast heeft de New Balance M577TBN een bruine met navy en burgundy colorway. De combinatie tussen suède en mesh geven de sneakers een eigenzinnige uitstraling. De zool bevat een Encap gedeelte waardoor het comfort van het lopen wordt bevorderd.

Het volgende filmpje geeft je een impressie van hoe een New Balance M577 sneaker met de hand wordt gemaakt in de Engelse fabriek.