NEW ERA MARVEL

header-new-era

De New Era Marvel Comics caps zijn een bijzondere samenwerking tussen New Era en Marvel Entertainment. New Era staat sinds 1920 al bekend als hét headwear merk van de wereld. Geïnspireerd door sport, cultuur en mode komen ze jaarlijks met de hardste creaties op de markt.

Marvel Entertainment is een van de meest prominente entertainment bedrijven op de wereld. In 60 jaar tijd zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 5000 verschillende stripfiguren. Waaronder dus bijvoorbeeld: Iron Man, Hulk, Thor en de Fantastic Four.

caps-new-era

De caps uit de ‘Super heroes collection’ zijn opvallende 59FIFTY petten die naast stijlvol ook nog echte collectoritems zijn. Uitgevoerd in de kleuren van de superhelden: rood/goud voor  Iron Man, rood/blauw voor superman en grijs/zwart voor Batman.

Nog opzoek naar echt een super hero move om indruk te maken op je vrienden? Hier wat inspiratie: