EASTPAK – NEW COLLECTION

eastpakbanner

In 1952 begon Eastpak met het maken van kwalitatieve rugzakken voor het Amerikaanse leger. Na een aantal jaar bedacht de zoon van de oprichter, Mark, dat er waarschijnlijk ook een andere afzetmarkt voor de tassen te vinden was en ontwierp zijn eigen lijn. Dit was een enorm succes en langzaamaan veroverde Eastpak meerdere delen van de wereld.

De bekendste rugzakken van Eastpak zijn waarschijnlijk de Eastpak Padded tassen. Deze sterke en comfortabele tassen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, maar nu ook met opvallende dierenprints. Naast de Eastpak Padded is er nu ook een nieuwe lijn. De Into the out collectie bevat verschillende modellen tassen; van duurzame materialen tot authentiek leer. Deze sterke en robuuste serie maakt je klaar om de ins and outs van de stad te ontdekken!

eastpaks