SUMMER MUSTHAVES!

header-summer-mushaves-1024x589-2Zomer. Zon. Strand. Genieten. Hier heb je dan al die tijd naar uitgekeken. Je Timberlands kunnen worden opgeborgen en de zomersneakers kunnen weer uitgepakt worden. De winterjas verdwijnt in de kast en je favoriete T-shirts mag je gewoon weer aantrekken. Weet jij zeker of je écht helemaal klaar bent voor deze zomer?

Zo zijn bijvoorbeeld de bootschoenen helemaal in. Het Amerikaanse merk Sperry Top-sider heeft een hele hippe collectie, natuurlijk een echte musthave en natuurlijk verkrijgbaar bij Front Runner. Ook de hippe runningshoes van New Balance mogen niet ontbreken, uitgevoerd in verschillende modellen en colorways.

ConverseVoor de dames heeft Converse zomerse sneakers uitgebracht in zachte pastelkleuren. Ook Vans blijft niet achter met haar zomersneakers, de bekende Vans Authentic zijn er met vrolijke printjes en in veel kleuren. Bekijk de zomer sneakers hier.

summermusthavesOok de T-shirts van Front Runner zijn absoluut een musthave, zoals de hipster tees van New Balance, maar ook leuke T-shirts van Vans en Ice Cream. En als er dan misschien toch nog een  hittegolf komt; zorg dat je een paar Havaianas, Reef of Gelatto teenslippers hebt staan! Deze kun je natuurlijk perfect combineren met de toffe zonnebrillen van Vans en caps van New Era en Mitchell & Ness!

Check al onze Summer musthaves hier.

  • Daphne | lovingbeauty.nl

    Leuke musthaves, hier kan ik er zeker een paar van aan mijn lijstje toevoegen!

    • frontrunnermod

      Dank je Daphne, trouwens echt superleuke fashionposts op jouw blog! We like it!