NEW BALANCE KIDS

header-newbalancekids

­­­­­­Een van de meest populaire sneakermerken van dit moment is zonder twijfel New Balance. Natuurlijk kunnen de kids niet achter blijven in deze trend. In de nieuwste collectie van het in 1906 opgerichte streetstyle merk vind je dan ook opvallende, stoere sneakers voor de allerkleinsten.

newbalancekids

De collectie bevat het welbekende KL574 model. Deze kindersneakers zijn er zowel in het navy met geel, als in het rood en het roze. De opvallende schoenen zijn ideaal als je je kids lekker wilt laten opvallen! Hiernaast zijn de schoenen ook in volwassen maten te verkrijgen.

De New Balance KV574 zijn eigenlijk vrijwel hetzelfde als de KL574, alleen hebben deze sneakers klittenband om de schoentjes aan te trekken, ideaal voor de kinderen die hun veters nog niet zelf kunnen strikken. Deze comfortabele en stevige sneakers zijn er in een casual zwarte en grijze colorway. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken na een middagje in de speeltuin!

Geen zin om je kids helemaal mee te nemen naar een van de Front Runner winkels? Bekijk de gehele collectie in de webshop!