CRIMINAL DAMAGE – WOMEN

996157_10151693346031942_308776370_n

CDDHet hippe streetmerk Criminal Damage komt recht uit de hippe straten van oost Londen. Sinds 1991 levert het merk een creatieve nieuwe stroom fashion items. De ontwerpen worden beïnvloed door de roots en de omgeving van de stad en bieden een thuishaven voor creatieve trendsetters van de streetstyle van Londen. De prints en patronen op de kleding van Criminal Damage stralen onafhankelijkheid en onbevreesdheid uit.

De nieuwste damescollectie van Criminal Damage is stoer, trendy en uniek. De shirts vallen lekker los en hebben uitgesproken prints. De teksten refereren terug naar bekende ontwerpers en ontwerphuizen in New York en Parijs. Met de kleding van Criminal Damage steel je zeker de show. Veel celebrities, o.a. Rihanna en Beyoncé, zijn al gespot in de nieuwste kleding van het merk.

Bestel hier een van de echte musthaves voor je garderobe!