NEW ERA ANIMAL PACK

newera-animalpack
Voor wie van Tigerprints en Leopardprints niet genoeg kan krijgen, brengt New Era dit seizoen een Animal Pack uit. De snapback uit deze collectie zijn voorzien van mooie opvallende animalprints op de brim. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de cap en de brim. Een absolute must voor trendy MBL / NHL fans.

Maak je look compleet met 1 van de volgende 4 caps uit deze collectie:
29372_f 29373_f 29374_f 29375_f

Het populaire merk New Era vond zijn oorsprong in 1920. De chefkok Erhardt besloot een pettenmerk op te richten. De caps zijn sportief en worden veel gebruikt in de baseball-, basketball- en hockeyleague. Tegenwoordig is New Era marktleider op het gebied van caps en komen ze met steeds uitdagendere ontwerpen.

De New Era Animal Pack kun je hier online bestellen bij Front Runner.