K-SWISS HONORS PACHO GONZALEZ

2013-08-07_1555

K-Swiss vernieuwt zijn vertrouwde Adcourt ’74 sneaker met een eerbetoon aan de legendarische Pancho Gonzalez. Deze Mexicaans Amerikaanse tennisser uit de jaren ’50 is tweevoudig Grand Slam winnaar en heeft maar liefst 8 jaar de wereldtop gedomineerd. Hij staat vooral bekend om zijn uitermate krachtige en gepatenteerde service. Niet verrassend dus dat het tennismerk K-Swiss een ode aan deze held geeft met een gesigneerde schoen.

De sneakers zijn verkrijgbaar  in zwart en wit. Hetzelfde model, dezelfde 3 strepen op de zijkant van de schoen maar dit keer met gouden veteroogjes, een handtekening van de sporter en niet te vergeten een afdruk van zijn gezicht op de tong van de schoen. Klassiek, sportief en sophisticated, ideaal voor casual wear!

29394_t 29395_t