MEER DAN 100 NIEUWE TASSEN!

bag-2-skool-90-cmJe bruine tint begin je al te verliezen, je zomer foto’s hebben alle likes binnen en de feestjes verplaatsen zich van het strand terug naar de club. Waarschijnlijk ben jij je al aan het voorbereiden, want het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Ga jij dit jaar een klas hoger, studeren of doe je een jaartje over? Wees er op voorbereid met een nieuwe outfit, nieuwe schoolspullen en natuurlijk een nieuwe tasBackpacks_Bag2SkoolOf je nu op zoek bent naar een stoere backpack, een schoudertas of een echte hippe rugzak, bij Front Runner vind je zeker wat je zoekt. The Herschel Supply Co. komt dit najaar met echte hipster rugtassen. Deze tassen hebben stoere kleuren, leren riempjes en een groot laptop vak. Daarnaast vind je de streetbags van Adidas met een sportief randje! Wil je liever geen rugzak? Kies dan voor een trendy schoudertas van Eastpak. Maar vergeet niet een kijkje te nemen bij het aanbod van Carhartt, Vans en Converse!

Je vindt de hele Back 2 Skool collectie in onze webshop, of ga even langs in een van onze winkels!