Trendy het najaar in met de Converse Cons Star Player

Converse-blog-hoofdbeeld‘Shoes are boring wear sneakers’ deze slogan pronkt sinds dit jaar op de campagnes van Converse. Zo ook op hun nieuwe flitsende najaarscampagne. Converse wil met deze campagne duidelijk maken dat je op hun sneakers alles behalve saai bent. Via visuals met one-liners erop als ‘shoes keep it clean, sneakers get dirty’ willen zij de wereld overtuigen van de kracht van hun sneakers. Wie sneakers draagt is creatief en avontuurlijk.

So what are you? A shoe or a sneaker?

In de najaarscollectie van Converse bevindt zich een echte eyecatcher, namelijk de ‘Converse Cons Star Player’. De Converse Cons Star Player is een stevige sneaker en anders dan andere sneakers, met name door de leren details die deze schoen extra speciaal maken. De Cons Star Player is er in drie mooie herfstkleuren, namelijk: bruin, grijs en navy. Deze Converse schoenen zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met maat 48. Met de Converse Cons Star Player aan je voeten kan je de hele wereld aan.

CONVERSE STAR PLAYER EV 139898C | BRUIN

IMG_4091

De Converse Cons Star Player uitgevoerd in de warme herfstkleur bruin. De donkerbruine leren details op de schoen steken leuk af bij de suède lichtbruine kleur. Op de hiel van de schoen zit een zwarte leren streep die de schoen extra stoer maakt.

CONVERSE STAR PLAYER EV 135214C | Grijs

IMG_4086

De grijze Converse Cons Star Player is een trendy sneaker die past onder elke outfit. Op de sneaker zitten enkele zwarten leren details, zoals op de tong en de hiel van de sneaker. Deze details maken de sneaker absoluut een eye-catcher.

CONVERSE STAR PLAYER EV 135208C | Navy

IMG_4081

De Converse Cons Star Player uitgevoerd in navy. Het blauwe suède en de trendy zwarte leren details op de schoen maken deze schoen tot een musthave. De zool van de schoen is ‘oud gemaakt’ waardoor de schoen een stoere look krijgt.

Bestel jouw Converse Cons Star Player sneakers hier!