De nieuwe Nike Air Max 1 Premium nu bij Front Runner

Hoofdbeeld-NikeIn 1987 kwam Nike met een van de meest innovatieve sneakers van die tijd, de Nike Air Max 1. Bij deze sneaker was voor het eerst het luchtkussen zichtbaar, zoals dat nu nog steeds is. Sindsdien is Nike met ontelbaar veel verschillende Air Max 1 sneakers op de proppen gekomen. De inspiratie voor het doorzichtige luchtkussen in de schoen komt van Le Centres George Pompidou wat zich in Parijs bevindt, een centrum voor moderne kunst waar alles wat zich binnen bevindt van buiten te zien is door het gebruik van glas en de open constructie aan de buitenkant. Hieronder is een filmpje te zien over het ontstaan van het ontwerp van de Nike Air Max 1.

Ondertussen, iets meer dan 25 jaar later komt Nike met een nieuwe drop van Air Max 1 Premium sneakers. Drie vette sneakers in de kleuren groen, rood en zwart/blauw. De maxies hebben een minimale camo print aan de voorkant en een in stijl gekleurde zool. Wanneer je op zoek bent naar een no-nonsense Air Max 1 is dit dé schoen voor jou. Nu in de aanbieding voor €109,99. Kies je kleur, de link naar de webshop kun je openen door op de afbeelding te klikken.

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM 521033 330

IMG_4182

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM 512033 041

IMG_4190

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM 512033 660

IMG_4252