Adidas: Unite All Originals campagne Fall/Winter

Blog hoofdbeeld AdidasOp 1 augustus werd de nieuwe fall/winter campagne van Adidas gepresenteerd onder de naam: ‘Unite All Originals’. Deze presentatie stond onder leiding van niemand minder dan hip-hop helden RUN DMC en DJ A-trak. Zij hadden van Adidas de taak gekregen om een oude beat te remixen naar een nieuwe, verfrissende beat. Samen mixten zij een zogeheten ‘original’ tot een nieuwe song. Adidas heeft deze artiesten samengebracht om door middel van de nieuwe track hun ‘Unite All Originals’ campagne te promoten.

De combinatie Adidas en RUN DMC is zeker niet van de laatste tijd. Deze samenwerking stamt al uit het jaar 1986, toen RUN DMC net het album Raising Hell uitbracht. Op dit album stond het nummer: My Adidas. Het nummer My Adidas representeerde zowel RUN DMC’s lifestyle als die van hun fans. Het album kwam hoog in de hitlijsten en RUN DMC steeg in populariteit. Tijdens een optreden op Madison Square Garden in New York vroegen ze aan al hun fans om tijdens het liedje My Adidas hun Adidas sneakers in de lucht te steken. Dit zorgde voor een fenomenaal beeld. Adidas was zo onder de indruk dat zij besloot een samenwerking aan te gaan met RUN DMC.

In de Unite All Originals F/W collectie zitten weer veel toffe schoenen. Een echte musthave in deze collectie is de Adidas ZX lijn. De sneaker is er voor mannen en voor vrouwen. Er zijn twee soorten ZX sneakers, de Adidas ZX 700W en de Adidas ZX750. De ZX is een trendy sneaker die onder elke outfit kan en in elke garderobe hoort. Met deze schoen kan je eindeloos mixen and matchen. Op elke ZX zit een leuk detail die de sneaker net even dat beetje extra geeft. Bij één model van de ZX voor de dames zit bijvoorbeeld een subtiel luipaardprintje aan de binnenkant. Benieuwd naar de Adidas ZX lijn? Check alle modellen hieronder.

ADIDAS ZX 700 W G95958  |  ADIDAS ZX 700 W G95955

IMG_4300

ADIDAS ZX750 G96726  |  ADIDAS ZX750 G96727

IMG_4334

ADIDAS ZX750 G96719  |  ADIDAS ZX750 G96725

IMG_4270