Goed gemutst het najaar in

Blog-mutsjes

Buiten wordt het kouder, het is eerder donker ’s avonds, de blaadjes vallen van de bomen.. Oftewel: Autumn is coming! Nu denk je misschien bah, want dit betekent ook dat die ‘oh zo mooie zomer’ ten einde is. Maar geen nood, het najaar is ook hartstikke leuk. En weetje waarom? Je kan namelijk weer de aller-hipste mutsjes op die jou door de koude dagen heen helpen!

Mutsjes zijn in! Ze worden gespot op de hoofden van veel celebrities, van Rihanna tot David Beckham, in alle soorten en maten. Een muts wordt tegenwoordig  gezien als een toffe accessoire die je outfit helemaal af maakt. Ze zijn er in veel verschillende kleuren zodat je ze precies op je kleding af kunt stemmen. Of je stemt je kleding af op je mutsje, dat kan natuurlijk ook!

Rihanna en David Beckham zullen het niet koud krijgen dit najaar:

rihanna-Carhartt-Acrylic-Watch-beanie-hat-neon-yellow-Joyrich-Rich-Jersey-Tank-Top-Air-Jordan-Retro-12-Sneakers David+Beckham+Winter+Hats+Knit+Beanie+mc6JhaFgQHXl

Rihanna heeft in de bovenstaande foto een neon gele Carhartt acryllic watch hat op. De Carhartt acryllic watch hat is een echte musthave. Deze mutsjes gaan dan ook bij Front Runner als warme broodjes over de toonbank. David Beckham’s outfit was niet compleet geweest zonder zijn trendy grijze beanie.

Bij Front Runner haal je natuurlijk ook de nieuwste beanies van New Era. Deze vette mutsjes uit de nieuwe collectie zijn geïnspireerd op verschillende Amerikaanse football en baseball clubs.

Ook voor toffe Cayler & Sons mutsjes ben je bij Front Runner aan het juiste adres. De modellen uit de nieuwe collectie zijn super trendy en heerlijk om te dragen tijdens koude dagen.

Cayler & Sons Yeezy pom pom beanie                             Cayler & Sons Brooklyn pom pom beanie

jongen-cayler meisje-cayler

Bij Front Runner kun je dus terecht voor vette mutsen in vele soorten en maten, zodat je gewoon bij je favoriete winkel je warme najaarsmuts kunt kopen.
Hieronder zie je een greep uit de collectie van Front Runner.

IMG_9372

Alle bovenstaande mutsjes zijn te koop in onze webshop. Klik op de foto en je wordt direct doorverwezen. Meer mutsjes zien uit de collectie? Klik dan hier!