Fresh en classic met Puma Slipstream

logoslipstream

Dit seizoen komt Puma met een reissue van de slipstream sneakers. Dit keer zijn de sneakers ingevuld met een aantal vette animal prints. In de jaren ’80 zijn de Slipstream sneakers geïntroduceerd als basketbalschoenen, en deze werden al snel opgepakt als lifestyle sneakers. Na een aantal re-releases met crazy uitvoeringen in andere namen waaronder ‘’The Beast’’ en ‘’Slipstream Monster’’ grijpt Puma weer terug naar de naam Slipstream. Vette en opvallende animal prints die straatwaardig zijn en gegarandeerd hoofden laten draaien.

PUMAPAKKETGOEIE

Geschiedenis puma

Puma is een Duitse sportartikelenfabrikant die in 1948 is opgezet door Rudolf Dassler. Rudolf is de broer van Adolf Dassler, de oprichter van het sportmerk Adidas. Puma, een algemene benaming voor Bergleeuw, Zilverleeuw en Panter is begonnen met het produceren van voetbalschoenen, en breidde snel uit naar andere takken van sport waaronder hardlopen en tennis. Het logo van de Puma is door de jaren heen een aantal keer veranderd, maar het beeld van de katachtige bleef centraal staan.

De link naar sneakers werd later pas gelegd, namelijk in de jaren ’80. Naast de introductie van de Slipstream sneaker als basketbalschoen had Puma nog een sneaker, die door het publiek werd geïntroduceerd als breakdance sneaker. Breakdancing werd immens populair, en daarmee ook de eerste echte breakdance sneakers namelijk de Puma Suede’s. B-boys vonden de sneakers comfortabel en makkelijk om in te bewegen. Nu, 30 jaar later hebben de Puma Suede’s een Classic status bereikt en zijn de sneakers nog steeds een van de meest populaire sneakers van Puma.

slipstream collectie

Assortiment

Het assortiment van Puma bij Front Runner bestaat uit een groot aantal Puma Suede Classic sneakers in allerlei kleuren. Matchen met je outfit zal geen probleem zijn met deze stijlvolle sneakers. Verder is er nog een animal print collectie bijgekomen in de vorm van 1 Suede Classic, 1 Stepper en 2 vette slipstream sneakers. Deze speciale sneakers zijn uitgevoerd in opvallende kleuren zonder in te leveren op klasse. Met deze Puma sneakers kun je je sneakercollectie weer fresh maken! Voor het complete assortiment klik hier.

  • Sylvana

    Waar kan ik die zwart met rode pumas vinden? Wil ze supper graag hebben