Carhartt fall/winter: Eaton pocket sweats & watch hats

carhartt logogrootte

De pocket sweatshirts van dit seizoen

headergekniptgrootte

Carhartt, het in 1889 opgezette merk heeft dit seizoen weer een zeer toffe collectie uitgebracht. Het merk maakt van origine workwear, duurzame functionele kleding dat o.a. waterbestendig gemaakt wordt. Gemaakt voor arbeiders, maar de kleding werd al snel opgepikt door het gewone volk. In de jaren ’90 werd het merk populair in de urban scene, en in 1994 zette Carhartt daarom een aparte streetwear lijn op genaamd Carhartt Work In Progress. De klassieke producten casual uitgevoerd én met de kwaliteit van Carhartt. Sindsdien is het merk een van de vaste kledingleveranciers van de urban- en skatescene.

Het aanbod Watch Hats bij Front Runner dit seizoen

IMG_3628grootte

Assortiment

Carhartt komt voor het komende herfst- en winterseizoen met een aantal vette pocket sweatshirts. De Eaton pocket sweatshirts hebben camo- en native prints in verschillende opvallende kleuren. Dope om ook meteen een Carhartt beanie bij te matchen! Want gelukkig komt Carhartt ook dit jaar weer met de Watch Hats. De Carhartt mutsen waren vorig jaar zeer populair en vlogen over de toonbank met als gevolg dat ze overal uitverkocht waren. Zorg dat je de beanies dit jaar niet mist! Verder zijn er ook nog een aantal gave no-nonsense bodywarmers binnengekomen. Het Carhartt camp vest is een echt tussenproduct waar je de komende tijd goed mee verder kan. Het Carhartt car-lux thermo vest is een dikkere en daarmee warmere bodywarmer voor de wat koudere tijden en de warmbloedigen onder ons. Al met al ben je met Carhartt weer klaar voor een strenge winter, zonder het koud te krijgen.
Shop nu op  http://www.frontrunner.nl/carhartt/

Een vette set van een Camp vest, Pocket sweatshirt, Watch hat, Kickflip bag en Lamar pants

IMG_3534grootte

Nog een vette set van een Pocket sweatshirt, Kickflip backpack, Watch hat en Rebel pants

set2geknipttgrootte