Be inspired by Adidas

Het najaar komt er aan en dat betekend dat er weer veel vette sneakers uitkomen, zoals bijvoorbeeld de Adidas ZX Flux 2.0. Je hebt ze vast al op straat voorbij zien komen; de Adidas ZX Flux. Je hebt ze in allerlei opvallende kleurtjes en prints. Zo is de Adidas ZX Flux 2.0 collectie uitgebreid met meer effen kleuren die perfect matchen bij de tijd van het jaar. Deze populaire sneakers  hebben een bovenwerk gemaakt van mesh in reliëf, met overlays van nubuck en uitgesneden 3-Stripes. Leuk detail: De ZX Flux sneakers blijven trouw aan hun hardloopwortels met de authentieke ZX 8000-loopzool en TORSION® SYSTEM-middenvoetsteun. De Adidas ZX Flux 2.0 is nu verkrijgbaar in diverse kleuren via onze webshop: http://www.frontrunner.nl/nieuw/adidas/schoenen-sneakers/

adidas-zx-flux

 

Naast de Adidas ZX Flux 2.0 heeft Adidas ook een moderne upgrade uitgebracht van de Adidas ZX 930 (origineel uit 1988). Dit model is uitgevoerd in een moderne kleurcombinatie met opvallende snakeskin details op de zool, de hiel en op de tong. Dit geeft de schoen net dat beetje extra. De sneakers zijn voorzien van laser gesneden overlays voor extra hiel support. De Adidas ZX 930 bestel je hier: http://www.frontrunner.nl/adidas-zxz-930-m25150_zwart-grijs_18177.html

adidaszxzVind je slangen prints vet maar hou je toch net iets meer van de klassieke leopard prints? Dan is de ADIDAS ZX 700 CONTEMP echt wat voor jou! Ook hier is er voor gekozen om een klassiek Adidas model te upgraden. Deze ZX 700 CONTEMP damesschoenen zijn namelijk beïnvloed door de beroemde ZX-hardloopserie uit de jaren 80. Ze combineren de iconische look van de sneaker met een strak bovenwerk van suède en leer en zijn voorzien van details met dierenprint. De dempende EVA-middenzool levert de hele dag comfort. Net als bij de anderen Adidas ZX modellen draait het naast het fashionable zijn ook zeker om comfort.

Bestel de Adidas ZX 700 Contemp Leopard via onze webshop: http://www.frontrunner.nl/adidas-zx-700-contemp-w-m20973_zwart-wit_17029.html

adidas-leopard