Kick ass dit najaar met Asics

Asics is goed bezig de laatste tijd. De sneakers van Asics zijn er in opvallende kleuren en in verschillende stijlen/modellen oa; de Gel Lyte III, de Gel Lyte V, de Gel Lyte Saga en de Gel Lyte Harandia. Deze post is gewijd aan de populairste modellen: de Gel Lyte III en de Gel Lyte V. De volgende post zal gaan over de Gel Lyte Sage en de Gel Lyte Harandia.

Gel Lyte III

De Gel Lyte III’s zijn de meest favoriete. Vooral de ‘snowflake’ en de ‘honey mustard’ vallen dit najaar erg in de smaak bij de liefhebbers.

De Gel Lyte III Snowflake is geïnspireerd op sneeuwkristallen en is speciaal voor dames. Deze Gel Lyte III heeft een totaal nieuwe colorway gekregen. De schoen is namelijk voorzien van mintkleurig suède en mesh. Op de kraag van de sneaker zijn er hints baby blauw toegevoegd en navy blauw op de middenvoet, oogjes en de hiel. De verschillende tinten blauw passen perfect bij de winter! De koele upper rust boven een Gel zool, die uit een grijze gespikkelde tussenzool en grijze rubberen zool bestaat. In de Insole vind je nog sneeuwkristallen die ieder uniek zijn, net als de echte sneeuwkristallen. De Asics Gel Lyte III Snowflake bestel je hier: http://www.frontrunner.nl/en/asics-gel-lyte-iii-wmns-h478l-4101_blue-white_16498.html 

ASICS-GEL-LYTE-III-SNOWFLAKE1

De Gel Lyte III Honey Mustard heeft juist een spicy geïnspireerde colorway gekregen; een mosterd gouden tint met overall felrode accenten en een witte contrasterende zool.  De Honey Mustard is gemaakt van een combinatie van gladde suède, geperforeerd leer en ballistisch nylon. De insole is bekleed met bruine stof. Kan jij ook niet genoeg krijgen van Honing Mosterd? Bestel ze hier! http://www.frontrunner.nl/en/asics-gel-lyte-iii-h427l-7171_bright-brown_16523.html

asics-gel-lyte-iii-honey-mustard-1

Naast de nieuwe colorways van de ‘snowflake’ en de ‘honey mustard’ is er ook voor gekozen om de Gel Lyte III in een clean colorway uit te brengen. Dat is de Gel Lyte III Burgundy/Soft Grey geworden. Gedomineerd door ademend marine mesh langs de toe box, op de zijpanelen en op de welbekende gesplitste tong. De GTIII past perfect bij het najaar door de bordeauxrode suède overlays in contrast met de licht grijze leren branding stripes waar Asics bekend om staat. Hou jij meer van de clean colorway? Bestel de Gel Lyte III Burgundy/Soft Grey hier! http://www.frontrunner.nl/en/asics-gel-lyte-iii-h440n-2513_red-grey_16515.html

asics-gel-lyte-iii-burgundy-soft-grey-1

Gel Lyte V

Asics brengt met de Gel Lyte V weer een andere klassieker uit de hardlooptijd van de late jaren ’80 en begin jaren ’90, terug op de markt. Er is net als bij de Gel Lyte III gekozen voor uitdagende colorways die goed opvallen op straat. Doordat de Gel Lyte V uit verschillende materialen bestaat is deze retro runner de perfecte keuze voor het najaar!

De Asics Gel Lyte V lijkt het te blijven maken met de release van de nieuwe White / Fiery Red colorway. De retro runner heeft een overwegend witte bovenkant van mesh gecombineerd met neopreen. De suède overlays van grijs en paars zorgen hierbij voor een contrasterende look. Daarnaast natuurlijk Fiery Red tint op de hiel en de zool zorgt dat de Gel Lyte V extra vlamt! Kan jij wel wat heat gebruiken in je sneakercollectie? Bestel dan de Asics Gel Lyte V White/Fiery Red hier: http://www.frontrunner.nl/asics-gel-lyte-v-h400n-0123_wit_18718.html?sqr=asics&

Asics fiery red

 

En voor wie nog verlangt naar de zomer is er de Asics Gel Lyte V Brazil. Asics ontwierp deze ter ere van het WK in Brazilië. Met groen suède en mesh met hints van blauw en geel op de tong, de kraag, het logot en de binnenbekleding. Het ontwerp van de Asics Gel Lyte V Brazil is een hommage aan de nationale kleuren van Brazilië. Een opvallende detail is de ster op de gespikkelde tong, wat een knipoog is naar de nationale vlag van Brazilië. De vetgedrukte upper rust boven op een witte gel tussenzool met een hint van blauw op de hiel en een gom rubberen buitenzool. Met deze schoenen dans je sowieso elke dag de samba. Heb jij dat beetje zomer nodig in het najaar? Bestel het zonnetje hier: http://www.frontrunner.nl/asics-gel-lyte-v-h401n-8484_groen_18717.html

asics brazil

Heb je na het lezen van deze blog wel zin om een paar Asics te winnen in plaats van te kopen?! Ga dan snel naar onze Facebookpagina of Instagram om mee te doen met de winactie! Meedoen kan tot 30 september. Be quick!

asics winnen

 instagram icoon facebook-icoon