In your element met Timberland

     logo_timber

titlesocial

Dit najaar is Timberland een nieuwe campagne gestart genaamd #inmyelement . Timberland ging op zoek 4 totaal verschillende mensen en liet hen een weekendje ruilen van leven en de daar bijhorende hangouts waar zij het meest in hun element zijn.
De deelnemers van dit vette experiment waren Meubeldesigner Marc Morro uit Barcelona, schrijver Sam Smith uit Londen, fotografe Claudia Zalla uit Milaan en music en technology guru Willy Iffland uit Berlijn. Uiteindelijk bleken de verschillende levens toch perfect bij elkaar te passen.

Timberland wil met deze gave actie laten zien dat ,net als de verschillende stijlen en levens van de deelnemers, ook de Fall/Winter collectie niet per se gebonden is aan de plek waar je woont of waar je vandaan komt. Wat je ook van plan bent; lekker de natuur in in Scandinavië of een tripje naar Praag, Timberland laat je in je element zijn door weerbestendige kleding en schoenen gecombineerd met het duurzame en tijdloze design van Timberland.
Met wie zou jij willen ruilen? Check de lifeswaps op lifeswaps.timberland.com ! Hier vind je alles over de deelnemers en hun gebeurtenissen.

Naast de lifeswaps is #inmyelement ook een hashtag om je eigen #inmyelement momenten te delen via Instagram, Facebook en Twitter. Deel ook je #inmyelement momentje en wie weet vindt je ‘m wel terug op de feeds van Timberland.

Timberland Fall/Winter 2014

De campagne is natuurlijk super inspirerend, maar waar het natuurlijk allemaal om draait is de nieuwe collectie van Timberland.
De collectie bestaat uit allerlei schoenen en laarzen in allerlei ruige en klassieke designs en daarnaast ook goed bestand tegen het winterweer. Hieronder een paar van de favorieten uit de collectie.

IMG_9121

Timberland 6 In Premium FTB

Deze boots van Timberland ken je natuurlijk al lang, maar vast nog niet in deze all black uitvoering. Deze boots matchen onder elke outfit en zijn natuurlijk net als de gele variant perfect voor de winter. Ben je na de gele boots wel toe aan iets anders, maar is Timberland toch je ding? Kies dan gewoon voor deze!  Get them at http://bit.ly/1wsknEd

IMG_9137

Timberland 2.0 Cup 6 In

Naast de klassieke boots zijn er natuurlijk ook nog de Cupsoles 2.0 . Deze zijn net iets minder grof als de premium boots, maar hebben wel dezelfde feel en voordelen. Door de comfortabele cupsole, padded hals en duurzame materialen zijn deze hippe Timberland schoenen de ideale keuze voor het najaar. Ben jij de boots zat en ga je liever voor dit hippere model? Ga dan gauw naar onze webshop: http://bit.ly/ZAWpMI

banner timberland