Rita Ora x adidas: Spray pack

Na het gezicht te zijn geweest van merken als Roberto Cavalli en DKNY, straalt de Britse zangeres nu in de Unstoppable campagne voor adidas. In samenwerking met adidas originals is het haar gelukt, een vette collectie te ontwikkelen waarin de klassiekers uitstekend tot hun recht komen. Een onderdeel van de collectie is de “Spray” pack. Hier zie je vooral de echte classics van adidas uitgevoerd in de kleur grijs of metallic met hier en daar een vleugje rood. Het unieke verfspetter/spray effect op de originals geeft het geheel een echte urban uitstraling. De collectie bevat zowel apparel als de classic sneakers.

Spray Pack

rita-ora-adidas-originals-fall-winter-2014-spray-roses-pack-03-570x737

Zowel de loose sweatpants, het trainingsjack en de beanie zijn voorzien van het artistieke verfprintje die de producten een urban look geven. Het trainingsjack en de sweatpants zijn gemaakt van heerlijk zacht French terry badstof wat de artikelen heerlijk comfortabel maakt. Ook de dames beanie schittert en straalt met de metallic verfspetter accenten. Shop je favorites nu in de webshop!

Vest: http://bit.ly/11lcJSt
Sweatpants: http://bit.ly/1uhZVrv
Beanie: http://bit.ly/1EwIAOJ   

Sprayed sweater
De sweater uit de spray collectie heeft een loose-fit model en is ook gemaakt van French terry badstof wat de trui ontzettend comfy maakt. De trui heeft een zwart metallic verfspetter patroontje aan de bovenkant en het adidas logo groot gedrukt op de voorzijde. Interested? Shop je sweater nu op de site!

  Originals_by_Rita_Ora_NOV_AW14_14

Sweater: http://bit.ly/1t9Y7wE

Boyfriend Tee
De boyfriend Tee uit de collectie is gemaakt van 53% cotton / 47% modal single jersey. Het shirt is aan de voorkant iets korter dan aan de achterkant. Het t-shirt is ook voorzien van het verfspetter patroon. Shop hem nu at Front Runner!

Originals_by_Rita_Ora_NOV_AW14_01

Boyfriend T-shirt: http://bit.ly/1p5viVS  

Rita Ora
Eerder zijn er al andere packs uit dit samenwerkingsverband gerold, die tevens een groot succes bleken. De samenwerking met hét sneaker en sportswear brand adidas, heeft haar de kans gegeven om haar stijl te delen met de wereld. Haar doel was om comfortabel te combineren met vrouwelijkheid. Naar ons idee is dat zeker gelukt! Rita Ora is hard aan de weg aan het timmeren op het gebied van zang en acteer werk zo schittert ze in de nieuwe film “50 shades of Grey” die in februari 2015 uit zal komen en gaat het op zang gebied ook voor de wind. De Britste schone heeft in samenwerking met de Australische rapster Iggy Azalea onlangs de single genaamd Black Widow uitgebracht. Wij zijn er in ieder geval zeker van dat we nog veel van deze dame gaan horen in de toekomst!

Rita Ora zelf, maar ook de wereld beroemde zangeres Beyoncé, is al meerdere malen in de creaties gespot. Ze is erg trots op haar collectie meldde ze eerder in een interview. En met recht!

Benieuwd naar de rest van ons adidas assortiment? Check dan nu de website!