Asics x-mas pack

Naamloos 2

De temperaturen dalen, de dagen worden korter en de nachten lang. We kunnen er simpelweg niet meer omheen. Het wordt weer winter! En bij winter horen natuurlijk de gezellige feestdagen! Weet jij ook nog niet welke outfit jij dit jaar gaat rocken tijdens kerst en oud en nieuw? Laat je dan inspireren door Asics! Asics heeft net als vorig jaar een vette X-Mas pack uitgebracht met mooie kleuren als fris groen, warm rood en feestelijk beige met hier en daar toffe colorblock accenten. De collectie bevat echte all-time favorites zoals de Asics Gel Saga en de Asics Gel Lyte.

 

ASICS GEL SAGA SANTA

asics_christmass_pack_red

De Gel Saga “Santa” heeft een prachtige colorway met warme kleuren als luxueus rood in combinatie met een beige neus. De sneeuw witte zool geeft de sneaker een frisse kerstachtige look die dit pareltje helemaal afmaakt. De onmisbare Asics stripes zijn op deze Gel Saga’s uitgevoerd in donkergrijs. De suède upper geeft je een extra gevoel van luxe. Scoor ze nu in de webshop http://bit.ly/1AZ5vjO

 

ASICS GEL SAGA CHRISTMAS TREE

asics_christmass_pack_green

Het kleuren pallet van de Gel Saga “Christmas Tree” doet ons, zoals de naam al verklapt, denken aan een kerstboom. De groene upper met matchende loopzool geven in combinatie met de witte middenzool een frisse uitstraling. De rode Asics stripes en de grijze neus geven de sneaker een subtiele warme kerst look. Get them now at http://bit.ly/1yKDihe

 

ASICS GEL LYTE III SNOWMAN 

asics_christmass_pack_beige

De Gel Lyte III “Snowman” hebben een wat rustigere kleurenpallet. Hier zien we zachte kleuren als beige, wit en lichtgrijs met een accent van oranje veters. Aangezien de sneakers zijn geïnspireerd op een sneeuwpop zijn deze vette sneakers essentieel voor de winter. Naar ons zeggen kunnen deze sneakers prima onder je foute kersttrui maar zeer zeker ook onder je nette overhemd! Get them at http://bit.ly/12HG9KU

In 2013 bracht Asics ook al een speciaal ontworpen christmas pack uit, welke tevens zeer succesvol was. Het Japanse merk heeft dit jaar voor subtielere kleurencombinaties gekozen, die bij ons in ieder geval in de smaak vallen! Shop je favorite nu in onze webshop!

Benieuwd naar het complete  Asics assortiment? Check dan nu de webshop!