De leukste kerstcadeautjes

De maand december brengt ook dit jaar weer de gezellige kerstdagen met zich mee! Dit betekent voor de meeste mensen familie, gezelligheid en heerlijk eten maar toch vooral cadeaus. Soms is het erg lastig om het perfecte cadeau te vinden. Daarom hebben wij dit lijstje voor je gemaakt met leuke cadeau tips die het altijd goed doen. Leuk om te geven en zeker om te krijgen.

Carhartt mutsen

Een muts van Carhartt doet het altijd goed als cadeau. Naast dat de muts heerlijk warm is, is deze ook super trendy! verschillende super sterren zoals Rihanna en David Beckham zijn al met de Carhartt muts gespot. Het Amerikaanse kleding bedrijf bestaat al sinds 1889 en is vandaag de dag nog steeds gewild dankzij hun perfecte combinatie van trendy en kwaliteit. Ben jij op zoek naar een functioneel maar tof cadeau? Dan zijn de mutsen van Carhartt ideaal!

Naamloos5

Carhartt mutsen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en kleuren. Van kerstachtig rood tot fel blauw Carhartt heeft het! Ben jij benieuwd naar de rest van onze collectie Carhartt mutsen? Check dan onze webshop!

1. Bi -colored acrylic watch hat €19,99

2. Acrylic watch hat bruin €19,99

3. Acrylic watch hat blauw €19,99

4. Boble watch cap rood €29,99 

 

Happy Socks

“Bringing color and happiness to all corners of the world” is de slogan van Happy Socks. Dit leven zij prima na aangezien de felgekleurde sokken bijna overal verkrijgbaar zijn. De collectie van Happy Socks biedt grote diversiteit in kleuren en printjes. De sokken zijn voor zowel dames als heren, met een aparte collectie voor kids. Dankzij de diverse collectie zit er voor iedereen wel wat bij, wat bij die gene past. Hét perfecte kleurrijke cadeau in de koude winterdagen!

Naamloos2

Naamloos3

 

Speciaal voor de feestdagen komt Happy Socks met een speciale cadeau verpakking! Deze verpakking is verkrijgbaar in 2 kleuren. Super handig en leuk om te geven! Happy Socks zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Ben jij al nieuwsgierig welke? Check dan de webshop!

1.Happy Socks giftbox €29,99

2.Happy Socks giftbox €29,99

 

Stance sokken

De sokken van stance zijn het ideale cadeau voor iedereen met een eigenzinnige stijl! Dat is tevens waar Stance ook voor staat. Stance biedt sokken aan in alle denkbare kleuren en printjes en heeft collecties voor dames en heren maar ook voor de aller kleinsten. Stance sokken zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen en zijn heerlijk warm. Stance sokken zijn een echte musthave voor de echte stijl iconen en tegelijkertijd ook functioneel!

Naamloos4

 Ook de Stance sokken bieden we in vele kleuren en printjes aan! Benieuwd naar de rest van de collectie? Check dan nu de website!

1. Stance Asher €14,99

2. Stance Azteca €11,99

 

Cayler&Sons

Door vast te houden aan hun slogan “for true heads-by true heads’’ komt Cayler&Sons telkens weer met originele designs. Zij bieden een grote collectie mooie petten en mutsen aan, bestaand uit eindeloze combinaties van innovativiteit en toffe graphics. Met de collectie laat Cayler&Sons zien dat petten en mutsen niet enkel en alleen om een ‘’team thing’’ hoeven te draaien.  Dankzij de uitgebreide collectie zit hét ideale cadeautje er vast en zeker bij!

Naamloos7

Dit jaar heeft Cayler&Sons een vette kerst collectie uitgebracht. Ben je benieuwd naar de rest van de kerst collectie? Check dan nu de webshop!

1. Cayler&Sons Paris Throwback Cap €34,99

2. Cayler&Sons Problems Oldschool beanie €24,99

3. Cayler&Sons Brooklyn Reflect Cap €34,99

4. Cayler&Sons We Here Cap €29,99

5. Cayler&Sons Problems Reflect Cap €34,99

Voor vette cadeaus ben je bij Front Runner dus aan het juiste adres! Kijk voor al onze merken en producten in de webshop. Misschien vindt je nog wel een cadeautje voor jezelf! Wil je de garantie dat je cadeautje op tijd geleverd zal worden voor de kerstdagen? Bestel dan voor 20 december! De producten zijn natuurlijk ook in onze winkels verkrijgbaar. Kijk voor de speciale openingstijden en voor een winkel bij jou in de buurt op de site!