CrepProtect: Dirt is done!

De dagen dat je nieuwe schoenen worden verpest zijn voorbij! Voortaan draag je je favoriete schoenen naar elk festival en onder alle weersomstandigheden dankzij Crep Rain & Protect Spray!Crep_Can_Splash

Je kent het wel, je bent altijd super zuinig op je sneakers, maar het is natuurlijk zonde om ze niet te dragen. Dan is er dat moment dat je even niet op let en ,FLATS, ketchup op je nieuwe schoenen. Je probeert het er nog voorzichtig af te boenen, maar dit maakt het alleen maar erger. Tosti met ketchup mag dan wel super lekker zijn, maar hier zat je natuurlijk niet op te wachten.

Done with the dirt!
CrepProtect is ook bekend met het probleem en is er ook helemaal klaar mee! Crep  hier wat op gevonden: de Crep Rain & Protect Spray. Deze spray is anders dan de gewone prays. De CrepProtect spray is doorzichtig en laat een barrière achter op de schoen die water en vuil afstoot. De spray is te gebruiken op suède (natuurlijk!), nubuck, leer én canvas.

Je gebruikt de spray als volgt; je sprayed je sneakers in met de Crep spray zoals je altijd al doet en als de vloeistof overal is geweest laat je je sneakers even drogen. Dit duurt niet lang, CrepProtect Spray droogt namelijk snel. Als de spray gedroogd is zullen alle vloeistoffen en viezigheden nooit meer je mooie sneakers aantasten.
Een busje spray is genoeg om 4 paar sneakers te verzorgen en netjes te houden.

Ben je toch nog niet overtuigd? Check dan de vette filmpjes van CrepProtect!

Demo
Als dit je écht niet heeft overtuigd dan zul je toch echt even langs de winkel moeten komen. De boys van Crep komen helemaal van uit de UK om de nuchtere Hollandse sneakerfans te overtuigen van hun wondermiddel.
Ben jij wel benieuwd hoe het er live aan toe gaat? Maar zie je het liever getest door de echte pro’s?
Kom dan naar een van onderstaande winkels!

Vrijdag 2 januari , Utrecht Lange Elisabethstraat 29

Zaterdag 3 januari, Den Haag, Vlamingstraat 16

Zondag 4 januari, Amsterdam, Kalverstraat 3

crep