ZX Flux: photo print pack

De eindeloze creaties uit de ZX collectie van adidas, zijn al tijden razend populair en niet meer weg te denken uit het huidige straat beeld. Daarentegen wist adidas ons wederom te verassen met een nieuwe member van de ZX familie. De ZX Flux! Ook dit model is uitgevoerd in vele kleuren combinaties en printjes, waarbij het minimalistische design van de sneaker in stand blijft. De schoen is dan ook technisch gezien een vereenvoudigde versie van de ZX 8000 uit 1989. Het maximale uit het minimale halen is wat adidas met de ZX Flux collectie over wilt brengen. Naar ons zeggen is dat zeker gelukt!

ZX Flux Photo Print Pack

Eens in de zoveel tijd  brengt adidas unieke exemplaren uit die vaak beperkt verkrijgbaar zijn. Dit keer bestaat deze mini collectie uit drie paar schoenen, waarvan ieder voorzien is van een fraai fotoprintje in een geheel eigen thema. De sneakers worden verkocht onder de namen “dead woods”, “red rush” en “stone garden”. 

Dead Woods

groen geknipt

Deze prachtige sneaker draagt de naam “Dead Woods”, beter bekend als de ZX Flux Black Forest. Op de schoen vind je een prachtige fotoprint van bos in de kleuren mos groen, bruin en zwart. Dankzij deze neutrale kleuren passen deze schatjes onder bijna elke outfit! De ZX Flux sneaker heeft een witte zool en is voorzien van de comfortabele gemakken die je gewend bent van de ZX collectie! Shop hem nu in de webshop!

Red Rush

rood geknipt

Het volgende paartje draagt de naam ‘’Red Rush’’ dankzij haar felle flitsende kleuren geïnspireerd op voorbij flitsende streetlights. Dankzij de nylon upper knallen de kleuren van je schoenen en vallen jouw fraaie stappers op in de menigte! Ook de ‘’Red Rush’’ is voorzien van de ZX 8000 zool en het Torsion System voor extra stevigheid. Comfort en stijl komen samen in dit pittige schoentje. Check ze nu in de webshop!

Stone Garden

zwart geknipt

‘’Stone Garden’’ is de naam die dit paartje siert. Desondanks staan ze beter bekend als de ZX Flux Mythology. Het goddelijke sfeertje wordt veroorzaakt door de Griekse mythologische figuren die afgebeeld worden op een zwarte achtergrond. De look and feel van deze fluxjes zijn dan ook buitengewoon uniek en mysterieus. Ook deze goddelijke sneakers zijn voorzien van ZX gemakken waardoor ze heerlijk lopen!  Scoor ze nu in de webshop!

De ZX Flux collectie van adidas is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbare classic in het straatbeeld. Van basic black tot Photo printed, de ZX Flux collectie heeft het allemaal! Benieuwd naar de rest van onze ZX Flux collectie? Check dan snel de webshop!