About

About Front Runner

Front Runner is een dynamisch bedrijf dat al meer dan zestien jaar voorloper is op het gebied van Fashionable streetwear en footwear. Momenteel hebben we 11 vestigingen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort en Groningen.

De trendy uitstraling van onze winkels is uitnodigend, klanten voelen zich dan ook direct thuis in onze winkels en bij onze medewerkers. Bij ons vind je de laatste trends en het meest uitgebreide aanbod aan schoenen en kleding. Wij weten ons te onderscheiden met meer dan VIJFHONDERD verschillende soorten schoenen. Bij Front Runner slaag je altijd!

In 2009 hebben we onze webshop gelanceerd waarmee we ons aanbod wereldwijd kunnen aanbieden. Wij bezorgen je bestelling gratis in Nederland, Duitsland en België. Om het shoppen in de winkels en online nog leuker en aantrekkelijker te maken bieden we een online nieuwsbrief en de Front Runner Connect Card. Hiermee profiteer je van speciale aanbiedingen en spaar je automatisch punten die geld waard zijn. Kortom shoppen terwijl je geld verdient.

Bekijk onze blog en laat weten van je van onze artikelen en collectie vindt.